Laat je huid stralen bij Schoonheidssalon

The Best Image in Voorschoten

Contact

Bij The Best Image in Voorschoten draait alles om persoonlijke verzorging in een ontspannen sfeer. Daarom kun je bij de schoonheidssalon terecht voor diverse behandelingen, zoals: microdermabrasie, waxen, pedicure, bindweefselmassage en hot stone massage. Wil je in de regio Voorschoten graag verwend worden door dé specialist op schoonheidsgebied? Lees hier meer over de beschikbare schoonheidsbehandelingen of maak meteen een afspraak.

Boek direct een afspraak bij The Best Image

Hannah bindweefselmassage

Hannah’s visie is : Ieder mens in staat stellen zijn of haar eigen huid optimaal te verbeteren en te verzorgen

 

BINDWEEFSELMASSAGE EN RIMPELREDUCTIE

Bij The Best Image wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd.

Hannah Hakze was er een absoluut voorstander van om eerst dat uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is, alvorens deze geopereerd, geïnjecteerd of gecorrigeerd gaat worden. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, de zuurstofdoorvoer, de egaliteit, de glans en de conditie van de huid eerst intensief worden verbeterd. Een van de methodes hiervoor is de Hannah bindweefselmassage.

The Best Image werkt met de speciale Hannah-methode, waaronder de speciale Hannah bindweefselmassage en met de aanverwante Hannah huidproducten. Probeer het en ervaar de positieve effecten voor je huid!

MET HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE WORDEN ONDER MEER DE VOLGENDE EFFECTEN BEREIKT:

 • Stimulatie huiddoorbloeding: een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen
 • Verjonging van de huidstructuur
 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Verbetering van huidconditie
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering van de celdeling
 • Betere huidteint, egale huid
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Betere huidweerstand

Hannah Gezichtsbehandeling

Wist je dat de huid het grootste orgaan is van het lichaam? Onze huid heeft een paar belangrijke taken, zoals ons beschermen tegen invloeden van buitenaf, waarschuwen als iets te koud of te warm is en de temperatuur van ons lichaam regelen. Het is dan ook belangrijk om lief te zijn voor je huid!

 

Bij Rebecca The best image helpen we je daar graag bij met onze huid verbeterende behandelingen. Geen huid is hetzelfde, dus voor we beginnen met de behandeling nemen we eerst een uitgebreid consult en een huidmeting af. Zo kunnen we een persoonlijk plan opstellen en de mooiste resultaten realiseren. Ook bij huidproblemen zoals bijvoorbeeld acne, pigmentatie, en rosacea, rimpeltje, rokers huid, littekens, veroudering, alles behandelen wij .

 

Bekijk hieronder onze verschillende huidverbeterings-modules.

 

Behandelingen v.a. (en wordt per keer met u besproken).

 

Maak rechtstreeks een afspraak

Hannah Ultrageluid

Wat is ultrageluid?

 

Ultrageluid is een reeks hoge geluidsgolven die voor het menselijk oor niet hoorbaar zijn. Door middel van ultrageluid worden ruim één miljoen trillingen per seconde in de huid gebracht. Hierdoor verandert de druk in het huidweefsel en worden cellen en celdeeltjes in beweging gebracht. Er ontstaat een onderhuidse micromassage, dat een positieve invloed heeft op de weefselstructuren.

 

Wat kunnen we hiermee bereiken?

 • Het optimaal binnensluizen van werkstoffen in de diepere lagen van de huid
 • Micromassage
 • Verbetering van de bloedcirculatie
 • Verhoging van de pijngrens
 • Elasticiteitsbevordering
 • Regeneratie van de huid
 • Liftende werking
 • Bevordering van de celdeling en celvernieuwing

Verschillende programma´s: Voor het behandelen van littekens, kalmeren (bij een gevoelige huid), liften bij huidverslapping en aanpak van cellulite voor het lichaam.

 

Maak rechtstreeks een afspraak

Pedicure

Goede voetverzorging is erg belangrijk, niet alleen voor iedereen in het dagelijks leven, maar ook voor sporters of voor mensen met een voetafwijking of standsafwijking. Veel mensen weten niet dat pijnlijke voeten vaak snel en pijnloos verholpen kunnen worden door een bezoek aan de pedicure! Een ingegroeide teennagel is heel goed te verhelpen en zelfs te voorkomen. Ook pijnlijke, lelijke kalknagels (schimmelnagels) zijn met de juiste behandeling goed te genezen.

 

The Best Image werkt volgens het HBA (de hygiënecode voor pedicures) en is aangesloten bij brancheorganisatie PROVOET. Je voeten zijn dus in goede handen!

Maak een afspraak bij de pedicure

Waxen met LYCON, wat moet je weten over deze behandeling?

Bij een 'bikinilijn' worden ongewenste haren in je liezen en aan de boven- en zijkanten van het bikinigebied verwijderd.

 

Bij een 'Brazilian wax' wordt niet alleen het schaamhaar van je bikinilijn en venusheuvel verwijderd, maar ook dat van je intieme delen (schaamlippen, bilnaad en rond de anus). Desgewenst wordt er een streepje overgelaten.

 

Wat is wax?

De wax die we in onze salon gebruiken, is gemaakt van een natuurlijke substantie en verrijkt met aromatische oliën. De wax is lekker licht, warm en zacht en wordt het met een spatel stukje voor stukje op het haar aangebracht. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes. Doordat de wax in een paar seconden harder wordt, kunnen de haartjes eraan blijven kleven en zo worden verwijderd.

 

Waarom zou ik kiezen voor waxen?

Met waxen verwijder je alle haartjes inclusief de worteltjes. Het voordeel is dat je een zachte, gladde huid hebt, zonder harde stoppels, huidirritatie of ingroeiende haren. Ook werkt waxen heel goed bij intiemere delen van het lichaam want daar is het ook belangrijk om voor een langere periode een zachte, gladde huid te hebben.

 

Wat kun je het beste doen voor een waxbehandeling?

Als je een paar dagen achter elkaar vóór de afspraak je huid licht scrubt, dan verwijder je dode huidcellen en zitten de haren wat losser in het haarzakje. Ook staan de haren wat meer rechtop waardoor het waxen minder pijnlijk is en gemakkelijker gaat.

 

Hoe lang moeten de haartjes zijn om te kunnen waxen?

De wax waarmee wij werken is van het merk LYCON. Deze wax verwijdert haartjes al vanaf 2 mm! Perfect voor korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam.

Is waxen pijnlijk?

Door de waxmethode die wij bij The Best Image toepassen, ervaar je veel minder pijn dan bij traditionele harsbehandelingen. Bovendien, als je vaker waxt, worden de behandelingen ook steeds minder pijnlijk, omdat de haartjes steeds makkelijker loslaten uit het haarzakje.’

Als het je 1e keer is en je hebt altijd het haar geschoren is het wel wat pijnlijker, maar zal ik je erdoor helpen door rustig en kleine stukjes te waxen. Dit komt helemaal goed, ik doen het waxen al 6 jaar en ik ben al 25 jaar schoonheidsspecialiste.

 

Hoe lang kun je zorgen voor een super zachte huid?

In de 24 tot 48 uur na je bezoek houd je je huid schoon en vermijd je warmte en wrijving. Douche niet te heet, ga niet in de sauna of onder de zonnebank en ga liefst ook niet direct sporten. Draag geen knellende kleding.

 

Vanaf 3 dagen na de waxbehandeling raden we je aan om te scrubben. Doe dit met een grove korrel en scrub je huid 2 tot 3 keer per week om dode huidcellen te verwijderen.

Maak een afspraak voor een waxbehandeling
Icoon telefoon

Ontspannen genieten van een schoonheidsbehandeling bij The Best Image in Voorschoten? Maak nu een afspraak.

Neem contact op bij vragen