Over Rebecca Kruijff - Schoonheidssalon  The Best Image Voorschoten

Hallo, Ik ben Rebecca Kruijff de drijvende kracht achter mijn mooie bedrijf The Best Image.

Ik ben een enorme beautygek en met mijn 25 jaar ervaring in de beauty-industrie kan ik me inmiddels een ervaren gepassioneerde beautyexpert noemen. Vanaf mijn 25ste raakte ik al gefascineerd door de huid. Ons grootste orgaan, die tevens ons lichaam beschermt en onze identiteit bepaalt. Maar geen huid is hetzelfde… en dat fascineert mij enorm…

 

Mijn passie is 'de huid' en ik wil iedereen naar volle tevredenheid behandelen.

En mijn 'missie' is om jou te helpen bij het creëren van de ideale huidconditie, zodat je met een mooie vitale huid oud mag worden. En dit vanuit de kern van je huid! Dit houdt in dat ik werk op de kwaliteit van het collageen, de elasticiteit en het bindweefsel om de stevigheid van de huid te bevorderen en om lijntjes en rimpels te verminderen.

Maar ook de huid die door hormonale veranderingen, stress en/of lifestyle op jonge/late leeftijd te maken krijgt met huidproblemen, zoals acne, hyperpigmentatie, eczeem, rosacea, psoriasis of littekens, heeft mijn aandacht. Ik behandel deze zowel van binnen als van buiten om de kwaliteit in- en van de huid intensief te verbeteren.

 

Naast dat ik diverse specialisaties beheers en een brede kennis van de huid heb, blijf ik mij ontwikkelen en is het mijn doel om, naast de vele trainingen die ik jaarlijks al volg, mijn kennis op niveau te houden en te verbreden door nieuwe- of aanvullende opleidingen te volgen om mijn praktijk uit te kunnen breiden met behandelingen. Zo zorg ik dat jouw huid altijd de juiste aandacht krijgt met de juiste kennis, producten en apparatuur.

 

BIJ MIJN WERKWIJZE STAAN PERSOONLIJKE AANDACHT EN EMPATHIE VOOROP.

 

Meten is weten, want daar begint alles mee!

In een eerste gesprek bij Huidcoach The Best Image worden de wensen van iedere cliënt eerst helder besproken. Als huidcoach bekijk ik de huid vervolgens nauwkeurig en maak een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de Skin Analyzer. Deze meet het vocht, vet en de pH-waarde van de huid.

Maak een afspraak voor een behandeling
Icoon telefoon

Geniet van een stralende en gezonde huid na een bezoekje aan Schoonheidssalon The Best Image in Voorschoten!

Boek direct een uurtje aandacht voor jezelf